Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 30.11. 2024
Dnes má svátek Ondřej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Halibut pošírovaný v olivovém oleji s královským krabem, podávaný s pórkem na bílém víně a jemným bramborovým pyré přelitý humřím bisquem

fotka Halibut pošírovaný v olivovém oleji s královským krabem, podávaný s pórkem na bílém víně a jemným bramborovým pyré přelitý humřím bisquem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Halibut pošírovaný v olivovém oleji s královským krabem, podávaný s pórkem na bílém víně a jemným bramborovým pyré přelitý humřím bisquem:

600 g Halibuta  | 100 g King Crab  | 0,4 l humřího bisque  | 400 g bramborového pyré  | 200 g pórku  | 0,2 l bílého vína  | 0,5 l olivového oleje  |  černý lanýž

Postup přípravy receptu Halibut pošírovaný v olivovém oleji s královským krabem, podávaný s pórkem na bílém víně a jemným bramborovým pyré přelitý humřím bisquem:

Osolené a opepřené 150 g porce Halibuta vložíme do olivového oleje, rozehřátého na 58 °C na dobu asi 30 minut. Z pórku si nakrájíme jullien, který podusíme
na bílém víně, osolíme a opepříme. Z uvařených brambor si uděláme bramborové pyré, které nastříkáme do tvaru
komínku na talíř a do něj zapíchneme košíček z jarního těsta, naplněný zprudka opečeným King Crabem. Na závěr pokrm přelijeme pěnou z humřího bisque.
K tomuto pokrmu doporučujeme suché středně plné víno se střední až vyšší kyselinou. V aroma a chuti se objevují tóny černého rybízu a skořice.

Zdroj: www.ruzove.cz



Fotky receptu Halibut pošírovaný v olivovém oleji s královským krabem, podávaný s pórkem na bílém víně a jemným bramborovým pyré přelitý humřím bisquem:

Halibut pošírovaný v olivovém oleji s královským krabem, podávaný s pórkem na bílém víně a jemným bramborovým pyré přelitý humřím bisquem
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Halibut pošírovaný v olivovém oleji s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !