2 hlavy fenyklu asi 1100 g
| 2 stroužky česneku na velice jemně nakrájené
| 3 lžíce na drobno posekané petrželky
| asi 20 černých oliv bez pecky
| 3 lžíce olivového oleje
| 1 lžička bílého vinného octa
| 2 lžíce citrónové šťávy
Postup přípravy receptu Sahatat bisbhas:
Rozčtvrtit hlavy fenyklu po délce, vložit ho do lehce osolené vody a uvařit asi 20 minut do měkka. Nechat ho okapat a vychladnout. Poskládat ho na servírovací talíř, přidat olivy, posypat česnekem a petrželkou.
V misce společně našlehat olej, ocet, citrón do žlutě krémova a nalít to na fenykl. Podávat při pokojové teplotě.
Fotky receptu Sahatat bisbhas:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!