Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sahatat bisbhas

fotka Sahatat bisbhas
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Sahatat bisbhas:

2 hlavy fenyklu asi 1100 g  | 2 stroužky česneku na velice jemně nakrájené  | 3 lžíce na drobno posekané petrželky  | asi 20 černých oliv bez pecky  | 3 lžíce olivového oleje  | 1 lžička bílého vinného octa  | 2 lžíce citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Sahatat bisbhas:

Rozčtvrtit hlavy fenyklu po délce, vložit ho do lehce osolené vody a uvařit asi 20 minut do měkka. Nechat ho okapat a vychladnout. Poskládat ho na servírovací talíř, přidat olivy, posypat česnekem a petrželkou.
V misce společně našlehat olej, ocet, citrón do žlutě krémova a nalít to na fenykl. Podávat při pokojové teplotě.


Fotky receptu Sahatat bisbhas:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sahatat bisbhas
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !