1 litr vody
| 10 čajových sáčků
| 3,75 l jablečného moštu
| 250 ml citronové šťávy
| 500 ml hnědého cukru
| 12 celých kuliček nového koření
| 12 celých hřebíčků
| 1,5 l červeného vína
| jablko nakrájené na plátky
Postup přípravy receptu Sezonní punč:
Ve velkém hrnci přivedeme vodu k varu. Odstavíme, přidáme čajové sáčky a vyluhujeme 5 minut. Pak čajové sáčky vyjmeme a přidáme mošt, citronovou šťávu a koření. Asi 10 minut pak mírně vaříme za občasného promíchání. Odstraňíme koření. Přimícháme víno a znovu prohřejeme. Nakonec ozdobíme plátky jablka.
Fotky receptu Sezonní punč:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!