-Komerční sdělení-
ETA nabízí nový model pro variabilní přípravy jídel od klasického pečení mas, zapékání, dušení a vaření. Údržba a manipulace je jednoduchá a intuitivní. Díky skleněnému průzoru můžete sledovat průběh vaření nebo pečení. Pečenka je produkt, který umí jednoduše a úsporně připravit jídlo. Bezpečné použití zajistí pojistka.
Více na www.eta.cz
Recept pro PEČENKU:
HONZOVY BUCHTY S POVIDLY
K přípravě potřebujeme: Polohrubá mouka 300g, 2 žloutky, 1 celé vejce, 40g cukr krystal, 15g kvasnic, 125 ml mléka, 60g másla, citrónová kůra, špetka soli, povidlaPostup:
Zahřejeme mléko s cukrem, přidáme kvasnice a necháme vzejít kvásek. Přidáme mouku, vejce, žloutky, rozpuštěné máslo, nastrouhanou citronovou kůru a špetku soli. Vypracujeme těsto, které ponecháme v teple nakynout.Velkou lžící těsto nakouskujeme , roztáhneme a do středu dáme povidla, zabalíme. Vkládáme do máslem vymazané nádoby. Každou buchtu ještě potřeme máslem a pečeme 40 minut.
ETA PEČENKA
ETA nabízí nový model pro variabilní přípravy jídel od klasického pečení mas, zapékání, dušení a vaření. Údržba a manipulace je jednoduchá a intuitivní. Díky skleněnému průzoru můžete sledovat průběh vaření nebo pečení. Pečenka je produkt, který umí jednoduše, úsporně a zdravě připravit jídlo. Bezpečné použití zajistí pojistka.Voňavé, šťavnaté maso a křupavý moučník zvládnete i mimo svou moderně vybavenou domácnost. Jak? ETA má řešení, které vám umožní v malých bytových prostorách, na chalupě nebo na dovolené péct pohodlně bez toho, že by se vám zvýšila spotřeba elektrické energie a hlavně stačí vám jeden spotřebič.
ETA Pečenka, malá elektrická přenosná trouba, je nenáročná na prostor a zajistí kvalitní přípravu potravin. Jídla v ní připravená neztrácejí chuť, vodu a maso nevysychá. Vyzkoušejte rozdíl mezi pečeným kuřetem v troubě nebo v Pečence.
Nová ETA Pečenka je moderní kvalitní produkt, který zachovává přednosti, které uměly ocenit generace našich babiček i maminek.
A jak charakterizuje dnešní vývoj malé pečící elektrické trouby Zdenek Veverka, designer značky ETA?
Pamatuji si, že jsme měli na chalupě podobnou pečící mísu. Samozřejmě s elegantní patinou. Nádoba byla poměrně objemná, vešlo se do ní celé kuře. Při pečení příjemně provoněla celou místnost. Na druhou stranu jsem měl vždy trochu obavy s ní manipulovat. Rozpálené víko budilo respekt, a proto bylo nutné mít připravenou podložku kam víko po odklopení položit. Neméně nebezpečné se mi zdálo připojení kabelu.Tyto momenty se mi automaticky vybavily, když jsem začínal na projektu ETA Pečenka pracovat. Kromě zadaných parametrů jsem chtěl, aby nová pečenka netrpěla tím, co se mi nelíbilo na té, co jsem znal. Záměrem tedy bylo vytvořit spotřebič, kde uživatel nebude mít obavy, že se při manipulaci stane nějaká nehoda. Tomu odpovídá tvar spodní plastové vany, do které se vloží pečící nádoba. Tím se zamezí kontaktu s horkou nádobou.
Design víka byl navržen tak, aby manipulace s ním byla bezpečná, a aby se minimalizovala možnost popálení. Vychází z požadavku pevné konstrukce, která umožní jednoznačnou manipulaci a pocit bezpečí. Téměř od začátku bylo pracováno i s barevností jednotlivých dílů. Nakonec byla vybrána neutrální kombinace, která funguje v každé kuchyni.