Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 29.09. 2022
Dnes má svátek Michal
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brambora – nezvaná plodina, která dobyla srdce Evropanů

Brambora – nezvaná plodina, která dobyla srdce Evropanů
29. 09. 2022 Škola vaření
I do českých kuchyní jsme vpustili svěží vítr zahraničních delikates, a tak i v té nejobyčejnější domácnosti často kouzlíme nevšední dobroty, které bychom si v minulosti dopřávali leda tak na druhém  …více»

Zázrak do sklenice během pár minut! Vsaďte na fermentaci

Zázrak do sklenice během pár minut! Vsaďte na fermentaci
28. 09. 2022 Škola vaření
Poměrně nenáročná i rychlá příprava a spousta živin prospěšných pro tělo. Fermentace se v posledních letech vrací zpátky na výsluní a vzhledem k pozitivům, která přináší, se vůbec není čemu divit! …více»

Co bychom měli vědět o houbách a možná nevíme?

Co bychom měli vědět o houbách a možná nevíme?
9. 09. 2022 Škola vaření
Houby sbíráme pro potěšení, krásu a ceníme si je pro chuťové a aromatické vlastnosti. Pokládáme je za pochutinu s vysokými organoleptickými účinky na naše smysly. Jejich využití je široké – můžeme  …více»

Káva za studena? To není vtip!

Káva za studena? To není vtip!
8. 09. 2022 Škola vaření
Také jste přesvědčeni, že káva zalitá studenou vodou je nepitelná? Chyba. Je to nový trend. Tzv. Cold Brew je dokonalý nápoj ideální na ledovou kávu, kterou navíc můžete vylepšovat přidáním šlehané …více»

Jak funguje při pečení lepek?

Jak funguje při pečení lepek?
29. 08. 2022 Škola vaření
Lepek je pro pekaře důležitý, protože se stará o tažnost a pružnost těsta. Rozdíl mezi těstem s lepkem a bez lepku pohledem není poznat, ale rozdíl je v tom, jak se s těstem pracuje. Těsta s lepkem j …více»
 

Pickwick – Letní čajové osvěžení

Pickwick – Letní čajové osvěžení
9. 08. 2022 Škola vaření
V horkých dnech bychom měli pravidelně doplňovat tekutiny, aby se organizmus na vysoké teploty lépe adaptoval. Pro pitný režim jsou vhodné také čaje, nejlépe osvěží studené nebo s ledem. …více»

Milujete těstoviny? Vybírejte ty ze semoliny!

Milujete těstoviny? Vybírejte ty ze semoliny!
5. 08. 2022 Škola vaření
Těstoviny jsou nedílnou a oblíbenou součástí každé domácnosti. Zasytí nás a uvaříme je snadno a rychle. Už jste zkoušeli ty ze semolinové mouky? Vynikají především svou chutí a ocení je také ti, které …více»

S pekárnou Panasonic připravíte nejen skvělý chléb, ale i džem jako od babičky!

S pekárnou Panasonic připravíte nejen skvělý chléb, ale i džem jako od babičky!
2. 08. 2022 Škola vaření
Mysleli jste, že domácí pekárny Panasonic umí jen výborný chléb? Pak jste na omylu. V pekárně SD-YR2550 upečete nejen skvělé sladké i slané pečivo na všechny způsoby, ale dokonce s ní připravíte  …více»

Zkuste grilovačku ve flexitariánském stylu

Zkuste grilovačku ve flexitariánském stylu
1. 08. 2022 Škola vaření
Zájem o rodinné grilování v Česku rok od roku roste. Nově také přibývá počet gastronomických nadšenců do flexitariánství, tedy vyznavačů pestré stravy omezujících konzumaci masa. Škála chutí, kterou …více»

Grilování = zábava pro celou rodinu

Grilování = zábava pro celou rodinu
13. 07. 2022 Škola vaření
Lerní prázdniny jsou v plném proudu a není nic lepšího než s ratolestmi trávit čas venku na vzduchu a dát si k tomu něco dobrého. Zapojte nejmenší i do příprav dobrot a společně si třeba ogrilujte …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !