Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Blíženci - roční horoskop na rok 2023Blíženci - roční horoskop na rok 2023
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 01.06. 2023
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Arroz al caldero - tradiční recept na nejoblíbenější rýži s rybou v regionu Murcia

Arroz al caldero - tradiční recept na nejoblíbenější rýži s rybou v regionu Murcia
22. 05. 2023 Škola vaření
Tento recept originálně používá sušené nora papričky, které mají typickou kouřovou chuť. V Česku jsou však těžko k sehnání, takže jsme je nahradili čerstvou kapií a uzenou paprikou — kořením …více»

Chřestová sezóna opět v plném proudu. Zařaďte tuto superpotravinu do svého jídelníčku

Chřestová sezóna opět v plném proudu. Zařaďte tuto superpotravinu do svého jídelníčku
9. 05. 2023 Škola vaření
Věděli jste, že v Česku právě začíná chřestová sezóna? Trvá jen od poloviny dubna do konce června. Možná právě proto zapomínají mnozí z nás tuto superpotravinu zařazovat do svých jídelníčků. Přitom  …více»

Nejlepší šunka na světě? Jamón!

Nejlepší šunka na světě? Jamón!
24. 04. 2023 Škola vaření
Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou degustací, stejně jako u vína, které by  …více»

7 základních typů vín pro nevinaře aneb je Chardonnay lehké nebo těžké?

7 základních typů vín pro nevinaře aneb je Chardonnay lehké nebo těžké?
28. 03. 2023 Škola vaření
Jistě máte mezi víny svého favorita. Podle chuti každý pozná, co mu sedí. Do jaké rodiny vín ale váš oblíbený typ zapadá? Podívejte se na sedm základních kategorií a jejich zástupce. Možná si  …více»

Uchovejte si chytře sezónní plodiny aneb Jak na správné skladování brambor

Uchovejte si chytře sezónní plodiny aneb Jak na správné skladování brambor
26. 10. 2022 Škola vaření
Letní úroda je už dávno zavařená ve sklenicích a podzimní sychravé dny na sebe nenechaly dlouho čekat. Období sezónních plodin však zdaleka nekončí, na začátku října totiž vrcholí sklizeň oblíbených  …více»
 

5 zajímavostí o španělském olivovém oleji

5 zajímavostí o španělském olivovém oleji
12. 10. 2022 Škola vaření
Španělská kuchyně by nebyla kompletní bez vysoké láhve olivového oleje, ať už chcete přidat chuť do tostady při snídani, zakápnout salát k obědu nebo jej zařadit do tradičních receptů na večeři …více»

Jak doma připravit dokonalé cappuccino

Jak doma připravit dokonalé cappuccino
6. 10. 2022 Škola vaření
Za perfektním cappuccinem nemusíte do pravé italské kavárny. Hravě ho zvládnete sami, a to i bez profesionálního kávovaru a dalších baristických vychytávek. Bohatě postačí kvalitní káva, čerstvé  …více»

Brambora – nezvaná plodina, která dobyla srdce Evropanů

Brambora – nezvaná plodina, která dobyla srdce Evropanů
29. 09. 2022 Škola vaření
I do českých kuchyní jsme vpustili svěží vítr zahraničních delikates, a tak i v té nejobyčejnější domácnosti často kouzlíme nevšední dobroty, které bychom si v minulosti dopřávali leda tak na druhém  …více»

Zázrak do sklenice během pár minut! Vsaďte na fermentaci

Zázrak do sklenice během pár minut! Vsaďte na fermentaci
28. 09. 2022 Škola vaření
Poměrně nenáročná i rychlá příprava a spousta živin prospěšných pro tělo. Fermentace se v posledních letech vrací zpátky na výsluní a vzhledem k pozitivům, která přináší, se vůbec není čemu divit! …více»

Co bychom měli vědět o houbách a možná nevíme?

Co bychom měli vědět o houbách a možná nevíme?
9. 09. 2022 Škola vaření
Houby sbíráme pro potěšení, krásu a ceníme si je pro chuťové a aromatické vlastnosti. Pokládáme je za pochutinu s vysokými organoleptickými účinky na naše smysly. Jejich využití je široké – můžeme  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !