Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.09. 2021
Dnes má svátek Jonáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

5 praktických vychytávek, které vám ušetří čas v kuchyni

5 praktických vychytávek, které vám ušetří čas v kuchyni
22. 09. 2021 Škola vaření
I když se nám to nemusí líbit, v kuchyni trávíme velkou část svého života. Neplní pouze funkci místa, kde připravujeme jídlo, ale je často také pomyslným srdcem celé domácnosti. Většina z nás je …více»

Mýty a omyly o hovězím mase

Mýty a omyly o hovězím mase
14. 09. 2021 Škola vaření
Stejně jako v jiných oblastech i v gastronomii existuje řada mýtů, dogmat, omylů či polopravd. Pokud pak u konkrétních druhů potravin vstoupí do širšího povědomí, mohou ovlivnit jejich oblibu  …více»

K čemu se dýně hodí a jaké mají benefity pro naše zdraví?

K čemu se dýně hodí a jaké mají benefity pro naše zdraví?
13. 09. 2021 Škola vaření
Jaké jsou nejoblíbenější druhy dýní, k čemu se hodí a jaké mají benefity pro naše zdraví? Dýně nejenom výborně chutnají, ale mají také blahodárné účinky na naše zdraví a regenerují a posilují  …více»

Fusilli, makaróny nebo lasagne: Vyznáte se v těstovinách?

Fusilli, makaróny nebo lasagne: Vyznáte se v těstovinách?
10. 09. 2021 Škola vaření
Zapékané, plněné, s omáčkou i bez, slané i sladké, pro milovníky masa i vegetariány, milované dětmi stejně jako dospělými. Bez těstovin rozličných druhů a chutí už by si většina z nás neuměla svůj …více»

Bílá mouka na ústupu, budoucnost patří těm celozrnným

Bílá mouka na ústupu, budoucnost patří těm celozrnným
9. 09. 2021 Škola vaření
Bílá pšeničná mouka patřila do jídelníčku našich předků po celé dekády, v novém tisíciletí se ale potýká s vlnou kritiky. Vyčítá se jí vysoký obsah jednoduchých sacharidů i lepku a nutriční  …více»
 

Plný košík hub. Ale co teď s nimi?

Plný košík hub. Ale co teď s nimi?
9. 09. 2021 Škola vaření
Snad ani nemůže být pochyb o tom, že Češi jsou národem houbařů. Každoročně se do našich lesů sjíždí tisíce lidí s vidinou košíku naplněného všemi druhy hub až po okraj. Vstávání za svítání, cesta …více»

Rychlé a zdravé svačiny, které dodají energii a zasytí

Rychlé a zdravé svačiny, které dodají energii a zasytí
6. 09. 2021 Škola vaření
Každá správná hospodyně se snaží pro své strávníky připravovat jídla nejen chutná, ale zároveň i vydatná a nutričně vyvážená. Proto není divu, že nápady na rychlé a zdravé svačiny dochází a dále už  …více»

Myslíte si, že vás brambory nemají čím překvapit?

Myslíte si, že vás brambory nemají čím překvapit?
5. 09. 2021 Škola vaření
Brambory, které se do Evropy dostaly z Jižní Ameriky díky španělským mořeplavcům, byly ve svých počátcích brány spíše jako kuriozita. Zatímco venkované k nim chovali nedůvěru a nevěděli, co z nich …více»

7 tipů pro zdravější a chutnější smoothie

7 tipů pro zdravější a chutnější smoothie
2. 09. 2021 Škola vaření
Přemýšlíte, jak dochutit své smoothie nebo jak zvýšit jeho nutriční hodnoty? Podívejte se na sedm tipů a 15 ingrediencí doporučovaných expertkou na výživu. Smoothie a koktejly většinou obsahují jako  …více»

Quinoa - matka zrn

Quinoa - matka zrn
30. 08. 2021 Škola vaření
Přestože se využívá stejně jako mnohé obiloviny, mezi pravé obiloviny nepatří. Quinoa, ať už černá, červená nebo bílá, náleží do skupiny pseudoobilovin. Je to stará kulturní plodina původem z pohoří  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !