Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Káva: sto lidí, sto chutí. Způsobů správné přípravy je však jen pár

Káva: sto lidí, sto chutí. Způsobů správné přípravy je však jen pár
12. 05. 2021 Škola vaření
Každému chutná jiná káva. A to je dobře, vždyť každý jsme jiný. Naštěstí je i výběr káv pestrý a na správný způsob přípravy toho není potřeba moc. Stačí kvalitní káva, rozemletá na vhodnou hrubost …více»

Jak na přípravu jehněčího masa?

Jak na přípravu jehněčího masa?
27. 04. 2021 Škola vaření
Chystáte-li se nějakou oslavu a chcete svou rodinu pohostit nějakou specialitou, sáhněte po jehněčím. Mladé maso by totiž nemělo chybět na žádné slavnostní tabuli. Nemusíte se obávat typické  …více»

Mýty o pravé čokoládě, které nám kazí prožitek z její lahodné chuti

Mýty o pravé čokoládě, které nám kazí prožitek  z její lahodné chuti
20. 04. 2021 Škola vaření
Čím víc kakaa, tím lépe, palmový olej škodí, bílá čokoláda není čokoláda – výčet zažitých nesmyslů o staletí oblíbené pochoutce nemá podle odborníků konce. Mýty kvalitní čokoládě nejen poškozují …více»

Jak skladovat potraviny, a ještě při tom snížit množství odpadu?

Jak skladovat potraviny, a ještě při tom snížit množství odpadu?
7. 04. 2021 Škola vaření
Věděli jste, že na jednoho Čecha připadá zhruba 550 kg vyhozených obalů a dalšího odpadu z domácnosti za rok? Jedním ze způsobů, jak alespoň částečně zredukovat takové množství, je pořizovat co  …více»

Ovládněte umění dokonalého krému na cupcaky

Ovládněte umění dokonalého krému na cupcaky
2. 04. 2021 Škola vaření
Nadýchané těsto a jemný, akorát sladký, perfektně vyšlehaný a ochucený krém – spojení, jenž tvoří cupcake snů. Přestože propracovat se k uspokojivému výsledku kolikrát stojí hned několik pokusů, není …více»
 

Nejlepší velikonoční beránek? Rady od profesionální valašské cukrářky

Nejlepší velikonoční beránek? Rady od profesionální valašské cukrářky
29. 03. 2021 Škola vaření
Recepty na tradiční moučníky patří k rodinnému zlatu. Pokud se vám doma návod, jak upéct toho nejchutnějšího velikonočního beránka, nedochoval, vyzkoušejte recept od Pavly Stoklasové, profesionální  …více»

Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma

Škola vaření i v době lockdownu? Objevte živou cooking show, která je zcela zdarma
16. 03. 2021 Škola vaření
Pokud jste stejně jako my fanoušci nejen super jídla ale také skvělých pořadů o něm, určitě už znáte nepřehlédnutelného profíka Marka Pavalu. Je to talentovaný a charismatický kuchařský mág, který …více»

Tipy na žhavé valentýnské recepty! Nezapomeňte, že láska prochází žaludkem...

Tipy na žhavé valentýnské recepty! Nezapomeňte, že láska prochází žaludkem...
14. 02. 2021 Škola vaření
Mnoho párů řeší valentýnskou večeři návštěvou restaurace, ale nezapomínejte, že i cesta může být cíl! Navíc, v současné situaci si nemůžeme být jisti, jestli bude kam jít. Co takhle tentokrát zůstat …více»

Znáte mleté kuřecí maso? Zaručený úspěch na talíři

Znáte mleté kuřecí maso? Zaručený úspěch na talíři
25. 01. 2021 Škola vaření
Pokud ve své kuchyni preferujete drůbeží maso, neuděláte chybu s výrobkem Kuřecí steak bez kůže mletý od Drůbežářského závodu Klatovy. Skvěle nahradí vepřové a hovězí maso za jeho lehčí variantu …více»

Fazole dokáží zastoupit maso i zeleninu

Fazole dokáží zastoupit maso i zeleninu
14. 01. 2021 Škola vaření
Fazole se řadí mezi hodnotné luštěniny obsahující významné množství bílkovin (cca 20g/100g), rozpustnou i nerozpustnou vlákninu (více jak 8g/100g) a malé množství tuku (0,5-1,5g/100g). Díky obsahu  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !