Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2024
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablkové pyré se šlehačkou

Jablkové pyré se šlehačkou
1. 11. 2009 Sladká jídla ++++++____
Příprava receptu Jablkové pyré se šlehačkou: Nejprve si oloupeme 1 kg jablek. Jablka nastrouháme na hrubo a dáme do kastrůlku, kam přilijeme 200 ml vody a zvolna dusíme, dokud jablka nezměknou. 1 vanilkový pudink rozmícháme v trošce vody a vlije ... …více»

Gratinované ostružiny

Gratinované ostružiny
1. 11. 2009 Sladká jídla +++++++-__
Příprava receptu Gratinované ostružiny: Ostružiny rozdělíme do mističek na zapékání. V misce vyšleháme dohladka tvaroh, smetanu, moučkový cukr a vanilkovou esenci. Pak směs rozdělíme na ostružiny. Každou mističku poprášíme jemným hnědým cuk ... …více»

Pomeranče plněné pomerančovou pěnou

Pomeranče plněné pomerančovou pěnou
1. 11. 2009 Sladká jídla ++++++-___
Příprava receptu Pomeranče plněné pomerančovou pěnou: Pomeranče rozkrojíme na půlky, vydlabeme, odstraníme zrníčka a zbylou dužinu nakrájíme na menší kousky. Pomerančový džus a cukr přivedeme do varu, přidáme rozmíchané žloutky, provaříme a přelijeme pře ... …více»

Lívance z toastovače

Lívance z toastovače
1. 11. 2009 Sladká jídla +++++-____
Příprava receptu Lívance z toastovače: Těsto připravíme podle návody na sáčku. Vrchní a spodní plát sendvičovače potřeme máslem. Do spodních dílů nalijeme těsto, přiklopíme a pečeme asi 10 minut. Výsledné lívanečky jsou silné, trojúhelníko ... …více»

Ovesná kaše s hruškami

Ovesná kaše s hruškami
31. 10. 2009 Sladká jídla +++++++___
Příprava receptu Ovesná kaše s hruškami: Vločky povařte s mlékem, solí a hruškovým sirupem do kaše. Nechte mírně zchladnout a podle potřeby medem. Hrušku omyjte, oloupejte a rozkrojte na čtvrtiny. Jádřince vykrojte, čtvrtky nakrájejte na te ... …více»
 

Hrníčkové vdolečky

Hrníčkové vdolečky
31. 10. 2009 Sladká jídla ++++++++-_
Příprava receptu Hrníčkové vdolečky: Mouku, cukr i vanilkový a rozpuštěné máslo dáme do mísy, přidáme vejce a kvásek z vlažného mléka a kvasnic. Můžeme přidat i trochu rumu, aby těsto při smažení příliš nenasáklo tukem. Vypracujeme těsto ... …více»

Tvarohová žemlovka se švestkami

Tvarohová žemlovka se švestkami
31. 10. 2009 Sladká jídla +++++++-__
Příprava receptu Tvarohová žemlovka se švestkami: Rohlíky nebo vánočku nakrájím na plátky, rozprostřu je ve vymazané a strouhankou vysypané zapékací misce po dně i stěnách, zakryji je tvarohem smíchaným s 1 žloutkem, rozinkami a všemi cukry, hustě po ... …více»

Rychlé švestkové knedlíky

Rychlé švestkové knedlíky
29. 10. 2009 Sladká jídla ++++++-___
Příprava receptu Rychlé švestkové knedlíky: Bramborové těsto připravíme dle návodu. Rozválíme ho na tenkou placku. Vykrajujeme čtverečky a na kažný vložíme 1 švestku. Uplácáme knedlíčky, které vložíme do vroucí vody. Vaříme cca 10-15minut. Hot ... …více»

Plněná opečená veka

Plněná opečená veka
28. 10. 2009 Sladká jídla ++++++-___
Příprava receptu Plněná opečená veka: Tvaroh ochutíme dle potřeby. Já tvaroh smíchám s jedním kelímkem vanilkového pudingu. Touto směsí natřu jeden plátek veky a druhým plátkem přikryji. Takto uděláme tolik dvojic kolik potřebujeme. Takto ... …více»

Rolované palačinky

Rolované palačinky
28. 10. 2009 Sladká jídla +++++++___
Příprava receptu Rolované palačinky: Mixérem smícháme do hladka mouku, cukr, mléko a vajíčka. Těsto necháme na pár minut odpočinout. Na pánvi zahřejeme olej a naběračkou vlijeme na pánev těsto. Každou stranu palačinky smažíme asi 4 mi ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !