Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablíčka v županu

Jablíčka v županu
2. 10. 2007 Sladká jídla ++++++++__
Příprava receptu Jablíčka v županu : Jablka zbavíme jádřinců a vzniklý prostor zaplníme marmeládou. Těsto rozválíme, rádlem nakrájíme na čtverce velké tak, aby se jablko celé zabalilo. Připravený čtverec posypem trochou strouhanky, dopro ... …více»

Jablečný dezert

Jablečný dezert
2. 10. 2007 Sladká jídla +++++++___
Příprava receptu Jablečný dezert: Jablko oloupeme, rozčtvrtíme, zbavíme jádřinců a nakrajíme na teflonovou pánev na plátky. Zalijeme vodou a jablka necháme změknout. Posypeme trochou skořice a v momentě, kdy se vypaří voda, jablka pos ... …více»

Ovocná nádivka

Ovocná nádivka
1. 10. 2007 Sladká jídla +++_______
Příprava receptu Ovocná nádivka: Do bílého vína nasypeme sušené ovoce (meruňky, jablka, rozinky, fíky, švestky, datle aj.) a necháme je přes noc máčet. Nakrájíme pečivo. V horkém mléce rozpustíme máslo a přelijeme jím housku. Slije ... …více»

Hrušky pod sklem

Hrušky pod sklem
1. 10. 2007 Sladká jídla ++++______
Příprava receptu Hrušky pod sklem: Hrušky oloupeme, rozpůlíme a vyjmeme jádřince. V troše vody je krátce podusíme, necháme okapat a vychladnout. Želatinu vložíme do studené vody, až změkne, vymačkáme ji, v troše horké vody rozpustí ... …více»

Hrušky s čokoládovým krémem podle babičky

Hrušky s čokoládovým krémem podle babičky
1. 10. 2007 Sladká jídla ++++++-___
Příprava receptu Hrušky s čokoládovým krémem podle babičky : Hrušky oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jádřinců a dusíme na trošce vody s kouskem citronové kůry. Pak je zasypeme cukrem a vložíme do misek. Do šťávy, kterou hrušky pustily přilijeme trošku vody, přidá . ... …více»
 

Pečená jablka s třtinovým cukrem a hrozinkami

Pečená jablka s třtinovým cukrem a hrozinkami
1. 10. 2007 Sladká jídla ++++-_____
Příprava receptu Pečená jablka s třtinovým cukrem a hrozinkami: Suroviny na náplně smícháme dohromady. Jablko omyjeme a zbavíme jádřince a kolem dokola lehce nakrojíme, aby při pečení neprasklo. Poté jablko naplníme připravenou směsí a dáme péct do předehřáté ... …více»

Turecký med

Turecký med
1. 10. 2007 Sladká jídla +++++++___
Příprava receptu Turecký med: Med zahřejeme ve vařící vodě. Z bílků a cukru ušleháme sníh. Za stálého míchání, tenkým pramínkem, přiléváme med. Nakonec přimícháme oříšky. Směs vylijeme do ploché nádoby nebo na plech pokrytý mastný ... …více»

Ovocné rizoto

Ovocné rizoto
1. 10. 2007 Sladká jídla ++++++++++
Příprava receptu Ovocné rizoto: Rýži uvaříme v mléku smíchaném s vodou, přidáme cukr a vaříme dále, dokud se voda nevyvaří. Uvařenou rýži necháme úplně vychladnout, dáme do skleněné misky, na ní rozložíme čerstvé ovoce, trochu oslad ... …více»

Jahodová žemlovka

Jahodová žemlovka
1. 10. 2007 Sladká jídla +++++_____
Příprava receptu Jahodová žemlovka: Žemle pokrájíme na plátky, zalijeme mlékem rozmíchaným s máslem, cukrem, vejcem a vanilkovým cukrem. Necháme chvíli odležet. Jahody umyjeme a do formy, kterou jsme vymastili máslem a vysypali strouhan ... …více»

Lívance ze zakysané smetany

Lívance ze zakysané smetany
1. 10. 2007 Sladká jídla +++++_____
Příprava receptu Lívance ze zakysané smetany: V nádobě rozmícháme cukr, zakysanou smetanu, žloutky, přidáme mouku a na konec i ušlehaný sníh z bílků. Na lívanečníku rozpálíme tuk a opékáme lívance do zlatova po obou stranách. Hotové lívance ze zakysané  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !