Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Staročeská medovina

fotka Staročeská medovina
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Staročeská medovina:

10 l vody  | 2 kg medu  |  zázvor  |  skořice  |  hřebíček  |  rozmarýna  | 1 bílek  |  starší chléb

Postup přípravy receptu Staročeská medovina:

Do 10 litrů pitné, nejlépe studniční, vody dejte 2 kg medu, kousek zázvoru, celou skořici, několik zrnek hřebíčku a stonek rozmarýny. Za stálého odpěňování vařte s jedním bílkem. Svařený a vychladlý roztok vlijte do nádoby, přes sítko nebo plátýnko odfiltrujte bílek, smíchejte s chlebovým kvasem (stačí i starší chléb) a při teplotě 19-20 stupňů nechejte 2 až 3 měsíce kvasit. Pak medovinu slijte do lahví. Dávejte přitom pozor, aby se nezakalila. Nechejte uležet. Čím bude medovina starší, tím bude silnější a chutnější.


Fotky receptu Staročeská medovina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Staročeská medovina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles