Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sušené ovoce v omáčce

fotka Sušené ovoce v omáčce
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 44

Použité suroviny receptu Sušené ovoce v omáčce:

250 g sušených švestek  | 250 g hruškových křížal  | 150 g jablečných křížal  | 100 g sušených meruněk (nesířených)  | 700 ml vody  |  ovocný cukr dle chuti  | 1/2 lžičky mleté skořice  | 3 hřebíčky  | 1 lžička kukuřičného škrobu

Postup přípravy receptu Sušené ovoce v omáčce:

Sušené ovoce nasypeme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme hřebíčky, skořici a ovocný cukr a přivedeme k varu. Chvíli povaříme, aby ovoce změklo, ale ne úplně. Pak vmícháme kukuřičný škrob smíchaný v trošce vody a povaříme ještě 5 minut. Vyjmeme hřebíčky, necháme trochu vychladnout a můžeme podávat. Můžeme podávat i studené.


Fotky receptu Sušené ovoce v omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sušené ovoce v omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !