Vložil: | Dikinka |
Porcí: | 12 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Svařené víno glogg:
3 litry kvalitního červeného vína
| 10 ks hřebíčku
| 60 g sušené kůry z chemicky neošetřeného pomeranče
| 250 ml čaje
| 200 g oloupaných a na půlky nakrájených mandlí
| 200 g hrozinek
| 250 g cukru
| 375 ml vodky
| 1 ks skořice
| 750 ml šťávy z černého rybízu
Postup přípravy receptu Svařené víno glogg:
Ze švédské kuchyně – Do většího hrnce dáme červené víno, šťávu, koření a pomerančovou kůru, přivedeme k varu, pak snížíme teplotu a vaříme asi 15 minut. Přidáme vodku, čaj a cukr mícháme, až se cukr úplně rozpustí. Servírujeme do sklenic a nebo hrníčků ve kterých jsou mandle a rozinky.
Fotky receptu Svařené víno glogg:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!