500 ml koňaku
| 225 g cukru
| 1 l sodové vody
| 6 půlených jahod
| 1 svazek máty
| 2 pomeranče nakrájené na půlené plátky
| 1/2 ananasu /kostky/
| 2 citrony - šťáva
| 2. část
| 3 l vody
| 3 láhve šampaňského vína
| 2 láhve claretu
| 2 l bílého vína
| led
| 500 ml brandy
Postup přípravy receptu Toledo punch:
Všechny ingredience dáme vychladit.
Suroviny z první části receptu smícháme ve velké punčové míse, rozpustíme v nich cukr.
Potom přidáme vodu, obyčejné brandy, claretu a bílé víno (nejlepší je německý ryzlink).
Dolijeme šampaňským.
Přidáme velký kus ledu a jednotlivé porce podáváme ve sklenicích na víno.
Fotky receptu Toledo punch:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!