Použité suroviny receptu Vysokoprocentní svařené víno:
2 sáčky (1,0 g) koření na svařené víno TEEKANNE
| 3/8 l suchého červeného vína
| 3/8 l šťávy z černého bezu
| 1 chemicky neošetřený citron
| 50 g drobného hnědého kandysu
| 10 lžic koňaku
Postup přípravy receptu Vysokoprocentní svařené víno:
Citrony důkladně omyjeme a ořízneme kůru jako tenkou spirálu, rozpůlíme a vymačkáme šťávu. Červené víno, šťávu z černého bezu, kandys, citronovou šťávu
a citronovou kůru dáme do hrnce. Přidáme 2 sáčky koření na svařené víno Glühfix, krátce povaříme, sundáme z plotny a necháme 5-10 minut vyluhovat. Sáčky vyjmeme
a přidáme koňak. Ihned podáváme.
Fotky receptu Vysokoprocentní svařené víno:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!