4 lžičky zeleného čaje
| 250 ml vody
| 40 ml ananasové šťávy
| 40 ml zeleného mátového likéru
| 20 ml citrónové šťávy
| 4 kostky ledu
| 2 plátky citrónu (limetky)
Postup přípravy receptu Žabák:
Čaj zalijeme vodou (80 °C) a necháme 5 minut ustát na chladném místě. Vychladlý čaj smícháme s ananasovou šťávou, mátovým likérem a citronovou šťávou. Do sklenic vložíme kostky ledu a přelijeme je nápojem. Ozdobíme plátky citronu nebo limetky.
Tip navíc: Okraj sklenice můžeme potřít citrónovou šťávou a ponořit do jemného krupicového cukru. Okraj skleničky se v něm hezky obalí.
Dobrou chuť!
Fotky receptu Žabák:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!