Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.10. 2025
Dnes má svátek Tereza
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékaný květák s parmezánem

fotka Zapékaný květák s parmezánem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 104

Použité suroviny receptu Zapékaný květák s parmezánem:

20 g másla  | 1 květák  |  máslo na potření  |  sůl  | 150 g parmezánu

Postup přípravy receptu Zapékaný květák s parmezánem:

Květák rozbereme na růžičky. Vložíme jej na 15 minut do osolené vody.
Parmezán nastrouháme.
Mezitím si dáme do většího hrnce vařit dostatek vody. Vroucí vodu trochu osolíme.
Růžičky květáku z osolené vody propláchneme a vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme je zhruba 15 minut. Vytáhneme je z vody, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
Zapékací misku vymažeme trochou máslem a posypeme ji asi třetinou sýra. Asi 20 g másla nakrájíme na vločky. Pak na vrstvu sýra položíme růžičky květáku a posypeme zbytkem sýra. Na vrstvu sýra poklademe vločky másla.
Rozehřejeme troubu a při teplotě 220 °C zapékáme 15 minut.


Fotky receptu Zapékaný květák s parmezánem:

Zapékaný květák s parmezánem
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Zapékaný květák s parmezánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !