Vložil: | Hankca |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 60 |
|
|
Použité suroviny receptu Zeleninová směs s masem na sto způsobů:
Všeho podle chuti: Brambory (rýže, těstoviny)
| Mrkev
| Petržel
| Zelený hrášek
| Brokolice
| Špenát
| Červená čočka (je výborná a rychlá, nemusí se namáčet)
| Celer (opatrně při sklonu k alergiím)
| Rajče (zbavené slupky)
| Pórek
| Kapie (oloupaná)
| maso uvařené nebo dušené (krůtí, králičí, kuřecí, telecí, hovězí, libové vepřové)
| mořská ryba dušená na páře
Postup přípravy receptu Zeleninová směs s masem na sto způsobů:
Libovolnou kombinaci zeleniny (podle toho, co zrovna máme k dispozici) a přílohu uvaříme společně doměkka, rozmačkáme vidličkou nebo rozmixujeme a přidáme vařené nebo dušené maso
TIP: nakoupené maso uvaříme nebo udusíme, vychladlé pokrájíme nebo rozmixujeme a rozdělíme do drobných porcí, které samostatně zabalíme do potravinové fólie nebo alobalu, označíme datumem a uskladníme v mrazáku. Potom stačí dle potřeby jen vyndat jednotlivou porci masa a přidat do horké zeleninové směsi těsně před dokončením. Zeleninu je lépe nezmrazovat, protože ztrácí vitamíny.
Fotky receptu Zeleninová směs s masem na sto způsobů:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!