Použité suroviny receptu Zeleninové rizoto pro diabetiky:
160 g rýže
| 20 g mrkve
| 20 g květáku
| 15 g celeru
| 15 g petržele
| 10 g kukuřičných zrn
| dle potřeby: olej
| dle chuti: petrželová nať
| dle chuti: sůl
| 120 g tvrdého sýra
Postup přípravy receptu Zeleninové rizoto pro diabetiky:
Všechnu očištěnou zeleninu nakrájíme na kostičky nebo nahrubo nastrouháme. Z květáku odkrojíme košťál a hlávku rozebereme na menší růžičky. Kukuřičná zrna propláchneme. Rýži propereme, spaříme, přidáme k ní olej, vodu, osolíme a necháme dusit. Po chvíli doplníme připravenou zeleninou a dále dusíme doměkka. Hotové rizoto servírujeme posypané nasekanou zelenou petrželkou a nastrouhaným tvrdým sýrem.
Fotky receptu Zeleninové rizoto pro diabetiky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!