Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ořechová zmrzlina

Ořechová zmrzlina
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry +++++++___
Příprava receptu Ořechová zmrzlina: V malém množství mléka rozmícháme cukr, žloutek a pudinkový prášek, přilejeme ke zbylému mléku a ve vodní lázni zahříváme za stálého míchání do zhoustnutí. Nevaříme. Vmícháme máslo a nádobu dáme do st ... …více»

Tvarohová zmrzlina s ořechy

Tvarohová zmrzlina s ořechy
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Tvarohová zmrzlina s ořechy: Tvaroh smícháme s vanilkovým cukrem, medem a citronovou šťávou. Vmícháme pevně ušlehanou smetanu s cukrem a ořechy. Zmrzlinový krém necháme zmrazit. ... ... …více»

Tvarohová zmrzlina s kandovaným ovocem

Tvarohová zmrzlina s kandovaným ovocem
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Tvarohová zmrzlina s kandovaným ovocem: Tvaroh smícháme s vanilkovým cukrem, medem a citronovou šťávou. Vmícháme pevně ušlehanou smetanu s cukrem a kandovaným ovocem. Zmrzlinový krém necháme zmrazit. ... ... …více»

Tvarohová zmrzlina s rozinkami

Tvarohová zmrzlina s rozinkami
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Tvarohová zmrzlina s rozinkami: Tvaroh smícháme s vanilkovým cukrem, medem a citronovou šťávou. Vmícháme pevně ušlehanou smetanu s cukrem a opláchnuté rozinky. Zmrzlinový krém necháme zmrazit. ... ... …více»

Broskve ve vinném rosolu

Broskve ve vinném rosolu
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry ++++______
Příprava receptu Broskve ve vinném rosolu: Želatinu namočíme do studené vody a necháme nabobtnat. Broskve zalijeme horkou vodou, sloupneme a nakrájíme na kousky. Promícháme je s vanilkovým cukrem a necháme odležet. Víno ohřejeme, přidáme cukr, ... …více»
 

Borůvkový rosol

Borůvkový rosol
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Borůvkový rosol: Želatinu namočíme do studené vody a necháme nabobtnat. Pak ji zahřejeme a necháme rozpustit. Borůvky s cukrem rozmixujeme, přidáme želatinu a zakysanou smetanu. Rozdělíme do pohárků a necháme vychladi ... …více»

Průzračný rybízový dezert

Průzračný rybízový dezert
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry ++________
Příprava receptu Průzračný rybízový dezert: Želatinu rozmícháme ve studené rybízové šťávě a necháme nabobtnat. Nádobu postavíme do vodní lázně a podle návodu na obalu želatinu rozpustíme. Želatinu necháme krátce zchladnout a vmícháme drobné neb ... …více»

Banánový rosol

Banánový rosol
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry +++-______
Příprava receptu Banánový rosol: Želatinu namočíme do studené vody a necháme nabobtnat. Polovinu banánů nakrájíme na kolečka a vložíme do pohárů nebo do formy. Zbývající část banánů rozmixujeme spolu s vínem, koňakem, cukrem a citron ... …více»

Ovocná pěna podle Sandtnerové

Ovocná pěna podle Sandtnerové
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Ovocná pěna podle Sandtnerové: Vypeckované meruňky a višně rozmixujeme. Bílky částečně ušleháme a po přidání cukru došleháme dohusta. Do ovocného protlaku vmícháme sníh z bílků, naplníme do pohárků a ozdobíme šlehačkou a ovocem. .. ... …více»

Pomerančová pěna s vínem

Pomerančová pěna s vínem
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Pomerančová pěna s vínem: Ve víně rozmícháme žloutky, cukr a pomerančovou šťávu a ve vodní lázni šleháme do zhoustnutí. Pěnu rozdělíme do pohárků a ozdobíme šlehačkou, rozpůlenými hrozny zbavenými zrníček a nasekanými pistácie ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !