Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry
Příprava receptu Ořechová zmrzlina: V malém množství mléka rozmícháme cukr, žloutek a pudinkový prášek, přilejeme ke zbylému mléku a ve vodní lázni zahříváme za stálého míchání do zhoustnutí. Nevaříme. Vmícháme máslo a nádobu dáme do st ... …více»
|
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry
Příprava receptu Tvarohová zmrzlina s ořechy: Tvaroh smícháme s vanilkovým cukrem, medem a citronovou šťávou. Vmícháme pevně ušlehanou smetanu s cukrem a ořechy. Zmrzlinový krém necháme zmrazit. ... ... …více»
|
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry
Příprava receptu Tvarohová zmrzlina s kandovaným ovocem: Tvaroh smícháme s vanilkovým cukrem, medem a citronovou šťávou. Vmícháme pevně ušlehanou smetanu s cukrem a kandovaným ovocem. Zmrzlinový krém necháme zmrazit. ... ... …více»
|
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry
Příprava receptu Tvarohová zmrzlina s rozinkami: Tvaroh smícháme s vanilkovým cukrem, medem a citronovou šťávou. Vmícháme pevně ušlehanou smetanu s cukrem a opláchnuté rozinky. Zmrzlinový krém necháme zmrazit. ... ... …více»
|
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry
Příprava receptu Broskve ve vinném rosolu: Želatinu namočíme do studené vody a necháme nabobtnat. Broskve zalijeme horkou vodou, sloupneme a nakrájíme na kousky. Promícháme je s vanilkovým cukrem a necháme odležet. Víno ohřejeme, přidáme cukr, ... …více»
|
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry
Příprava receptu Borůvkový rosol: Želatinu namočíme do studené vody a necháme nabobtnat. Pak ji zahřejeme a necháme rozpustit. Borůvky s cukrem rozmixujeme, přidáme želatinu a zakysanou smetanu. Rozdělíme do pohárků a necháme vychladi ... …více»
|
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry
Příprava receptu Průzračný rybízový dezert: Želatinu rozmícháme ve studené rybízové šťávě a necháme nabobtnat. Nádobu postavíme do vodní lázně a podle návodu na obalu želatinu rozpustíme. Želatinu necháme krátce zchladnout a vmícháme drobné neb ... …více»
|
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry
Příprava receptu Banánový rosol: Želatinu namočíme do studené vody a necháme nabobtnat. Polovinu banánů nakrájíme na kolečka a vložíme do pohárů nebo do formy. Zbývající část banánů rozmixujeme spolu s vínem, koňakem, cukrem a citron ... …více»
|
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry
Příprava receptu Ovocná pěna podle Sandtnerové: Vypeckované meruňky a višně rozmixujeme. Bílky částečně ušleháme a po přidání cukru došleháme dohusta. Do ovocného protlaku vmícháme sníh z bílků, naplníme do pohárků a ozdobíme šlehačkou a ovocem. .. ... …více»
|
6. 03. 2008 Zmrzlina a poháry
Příprava receptu Pomerančová pěna s vínem: Ve víně rozmícháme žloutky, cukr a pomerančovou šťávu a ve vodní lázni šleháme do zhoustnutí. Pěnu rozdělíme do pohárků a ozdobíme šlehačkou, rozpůlenými hrozny zbavenými zrníček a nasekanými pistácie ... …více»
|