Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Malinový sníh

Malinový sníh
25. 01. 2009 Zmrzlina a poháry +++_______
Příprava receptu Malinový sníh: Maliny utřeme s cukrem, přidáme bílky a šleháme, až hmota hodně nabude a zhoustne. Pěnu vychladíme a ozdobíme celými čerstvými malinami. ... ... …více»

Letní sorbet

Letní sorbet
24. 01. 2009 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Letní sorbet: Cukr svařte s vodou a nechte zchladit. Kiwi oloupejte, rozmixujte a přidejte do cukrového sirupu s citronovou šťávou. Z bílků ušlehejte tuhý sníh a opatrně vmíchejte do ovocné směsi. Nechte zmrazit n ... …více»

Evčin ovocný vanilkový puding

Evčin ovocný vanilkový puding
24. 01. 2009 Zmrzlina a poháry ++++++-___
Příprava receptu Evčin ovocný vanilkový puding: Z mléka, vanilkového pudingu, vanilkového cukru a cukr krystalu uvaříme hustý puding. Mezitím si na dno šesti misek připravíme trochu piškotů a ovoce. Poté vlijeme horký puding do poloviny misek ... ... …více»

Lahodná čokoládová pěna

Lahodná čokoládová pěna
24. 01. 2009 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Lahodná čokoládová pěna: Čokoládu rozpustíme s máslem. Mezitím si z 5 bílků ušleháme tuhý sníh. Když se čokoláda rozpustí, odstavíme ji ze sporáku a přimícháme 4 žloutky. Přidáme rum a po lžičkách sníh. Na závěr ochutím ... …více»

Hruška se zmrzlinou a čokoládou

Hruška se zmrzlinou a čokoládou
24. 01. 2009 Zmrzlina a poháry ++++______
Příprava receptu Hruška se zmrzlinou a čokoládou: Hrušky oloupeme a zbavíme jádřinců. Společně se směsí skořice, hřebíčku a trochou rumu vaříme v páře (v parní troubě) podle velikosti asi 30 minut. Čokoládu rozpustíme spolu s pokrmovým tukem a opraží ... …více»
 

Hrušková pochoutka s kakaovým pudinkem

Hrušková pochoutka s kakaovým pudinkem
24. 01. 2009 Zmrzlina a poháry +++-______
Příprava receptu Hrušková pochoutka s kakaovým pudinkem: Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink. Do vychladlého postupně zašleháme jogurt. Okapané hrušky nakrájíme na kostičky, rozdělíme do misek a zalijeme pudinkem. Necháme mírně vychladit. Při ... …více»

Dobře utajené hrušky

Dobře utajené hrušky
24. 01. 2009 Zmrzlina a poháry ++++______
Příprava receptu Dobře utajené hrušky: Větší kompotové misky vyložíme dětskými piškoty, které pokropíme ovocnou šťávou a posypeme strouhaným kokosem. Doprostřed položíme půlky oloupaných hrušek bez jádřinců. Důlek po jádřincích vyplníme dž ... …více»

Jahodová zmrzlina s čokoládou

Jahodová zmrzlina s čokoládou
23. 01. 2009 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Jahodová zmrzlina s čokoládou: Jahody omyji, očistím a rozmixuji s vanilkovým cukrem, citronovou šťávou a kůrou. Ochutím vanilkovým likérem a vyšlehám. Trochu jahod si nechám v celku na ozdobení. 250 ml vychlazené smetany ušlehám ... …více»

Vynikající čokoládový krém

Vynikající čokoládový krém
23. 01. 2009 Zmrzlina a poháry +++-______
Příprava receptu Vynikající čokoládový krém: Čokoládu nastrouháme a přidáme do smetany, kterou jsme si osladili moučkovým cukrem. Směs za stálého míchání přivedeme k varu a necháme vychladnout. Do vychladlé čokoládové smetany zapracujeme másl ... …více»

Ovocná miska s medem

Ovocná miska s medem
22. 01. 2009 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Ovocná miska s medem: Přebrané, oprané a okapané ovoce rozdělíme do misek, pokapeme medem a zalijeme smetanou nebo kondenzovaným mlékem. Podáváme mírně vychlazené. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !