Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant na slanině

fotka Bažant na slanině
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Bažant na slanině:

1 ks bažant  | 120 g slanina  | 100 g máslo  | 1 ks cibule  | 4 zrnka pepř  | 4 zrnka nové koření  | 1 ks bobkový list  |  sůl  | 2 snítka tymián  | 1

Postup přípravy receptu Bažant na slanině:

Vykuchaného bažanta na povrchu i uvnitř dobře omyjeme, prsíčka a stehýnka protáhneme slaninou a posolíme. Na pekáči zpěníme máslo a na kolečka nakrájenou cibuli, na to vložíme připraveného bažanta prsíčky dolů, přidáme koření a pečeme v troubě. Podle potřeby podléváme. Potíráme máslem a ke konci pečení necháme bez pokličky zčervenat.

Měkkého bažanta vyjmeme, rozdělíme na porce, přelijeme šťávou a podáváme.

Jako přílohu k bažantovi na slanině podáváme vařené brambory.


Fotky receptu Bažant na slanině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant na slanině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !