Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řízek

fotka Řízek
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Řízek:

500 g vepřové kýty  | 100 g drůbežích jater  | 100 g uzeného masa  | 50 g taveného sýra  | 1 ks žloutek  | 100 g jablek  | 50 g žampiónů  |  sladká paprika  |  sůl  |  olej  |  Těstíčko:  | 0,5 dcl bílého vína  | 3 ks vejce  | 60 g hladké mouky

Postup přípravy receptu Řízek:

Z masa nakrájíme řízky, naklepeme a osolíme. Játra spaříme, spolu s uzeným masem jemně nasekáme, smícháme se sýrem, žloutkem, solí a paprikou. Směsí potíráme řízky a máčíme v těstíčku, do něhož jsme přidali na tenké nudličky nakrájené jablko a žampióny. Řízek usmažíme a podáváme s bramborovou kaší a salátem.


Fotky receptu Řízek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !