Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.06. 2024
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Medailónky s čínským zelím

fotka Medailónky s čínským zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Medailónky s čínským zelím :

4 velké vepřové řízky  | 500 g čínského zelí  | 1 sáček instantní rajské omáčky  | 1 ks cibule  | dle potřeby petrželka  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Medailónky s čínským zelím :

Očištěné a omyté zelí nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Maso omyjeme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpustíme olej a maso na něm po obou stranách opečeme. Řízky vyjmeme z pánve a odložíme stranou. Do vypečeného oleje nasypeme cibulku a osmahneme ji. Potom přidáme nakrájené zelí a krátce podusíme. Na zeleninu opět položíme maso, přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka asi 10 minut. Podle návodu na sáčku připravíme rajskou omáčku. Na talíře rozdělíme vydušené zelí, maso a přelijeme je omáčkou. Medailónky s čínským zelím nakonec posypeme nasekanou petrželkou. Příloha - brambory.


Fotky receptu Medailónky s čínským zelím :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Medailónky s čínským zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !