Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čanachy

fotka Čanachy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Čanachy:

600g jehněčího masa  |  sůl,pepř  | 50g oleje  | 0,5l vody  | 1kostka masoxu  | 2větší cibule  | 300g brambor  | 150g lilku  | 150g zelených fazolek  | 250g rajčat

Postup přípravy receptu Čanachy:

Maso nakrájíme na větší kostky,osolíme,opepříme a opečeme na oleji.Podlijeme vývarem z masoxu a dusíme,až maso částečně změkne.Přidáme plátky cibule čtvrtky syrových oloupaných brambor,očištěné fazolové lusky a oloupaný lilek nebo patizon pokrájený na širší proužky.Po chvíli přidáme čtvrtky rajčat bez jader.Dusíme do měkka,nezahušťujeme a podáváme s černým chlebem.


Fotky receptu Čanachy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čanachy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !