8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Černé jeřabiny s rumem

fotka Černé jeřabiny s rumem
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Černé jeřabiny s rumem:

1 kg černých jeřabin  | 600 g pískového cukru  | 1 sáček skořicového cukru  | 4 hřebíčky  | 4 kuličky nového koření  | sklenka rumu  | 1 lžička pektogelu  |  (špetka sorbanu)

Postup přípravy receptu Černé jeřabiny s rumem:

Očištěné a teplou vodou propláchnuté černé jeřabiny vložíme do kastrolu, zalijeme vodou a 15 minut vaříme. Pak přidáme cukr a koření a vaříme za občasného zamíchání 5 minut. Nakonec vmícháme pektogel a sorban, rozmíchané ve lžíci cukru, povaříme ještě asi 5 minut za stálého míchání, dochutíme rumem a hned lijeme do malých skleniček (nejlépe od dětských přesnídávek). Uzavřeme a obrátíme dnem vzhůru, aby se vysterilovalo víčko, a po chvíli uklidíme do chladu a temna. Nedáme-li ke konci varu sorban, musíme skleničky sterilovat asi 10 minut varem.


Fotky receptu Černé jeřabiny s rumem:

Černé jeřabiny s rumem
Černé jeřabiny s rumem
Černé jeřabiny s rumem
Fotky vložil: VendaD 
Hodnocení receptu Černé jeřabiny s rumem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !