Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 06.06. 2020
Dnes má svátek Norbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chlazená citronová pěna

fotka Chlazená citronová pěna
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 10 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 104

Použité suroviny receptu Chlazená citronová pěna:

1 ks citron  | 4 lžíce suché bílé víno  | 60 g cukr krupice  | 300ml smetana ke šlehání  | 2 ks bílky  |  plátky citronu na ozdobu  |  piškoty jako příloha

Postup přípravy receptu Chlazená citronová pěna:

Citronovou kůru, šťávu, víno a cukr smícháme v misce. Mícháme až se cukr rozpustí. Přidáme smetanu a ušleháme ji el. šlehačem. Musí být tuhá, aby s ní bylo možné vytáhnout měkký kopeček.

V jiné misce ušleháme tuhý sníh z bílků. Ten potom opatrně vmícháme do ochucené šlehačky.

Dezert rozdělíme do skleniček a uložíme do chladničky. Před podáváním ozdobíme plátkem citronu a doplníme piškoty.


Fotky receptu Chlazená citronová pěna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chlazená citronová pěna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !