Hroznové víno opereme pod tekoucí vodou a otrháme od stopek. Mandarinky oloupeme, rozdělíme na dílky, které rozkrájíme na kostičky. Broskve necháme okapat a nakrájíme na menší kousky. Ovoce v misce smícháme a dáme na 10 minut do chladničky, kam vložíme i poháry. Mezitím ušleháme smetanu. Do každého z vychlazených pohárů dáme nejprve kopeček vanilkové zmrzliny. Kandované třešně a kousky ovoce rovnoměrně rozdělíme na zmrzlinu. Šlehačku dáme do cukrářského sáčku s hvězdicovou trubičkou a nastříkáme na každou porci šlehačkovou hvězdičku. Nakonec poháry pro labužníky dozdobíme hořkou čokoládou, rozlámanou na menší kousky.
Fotky receptu Pohár pro labužníky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!