Použité suroviny receptu Jahodová zmrzlina s čokoládovou polevou:
1/2 l mléka
| 1/2 balíčku čokoládového pudinku
| 1 a 1/2 lžíce cukru
| 4 ks broskve
| 500 g jahodové zmrzliny
| 40 g mandlových lupínků
Postup přípravy receptu Jahodová zmrzlina s čokoládovou polevou:
V mléce uvaříme čokoládový pudink a za stálého míchání ho necháme vychladnout.
Broskve krátce spaříme horkou vodou a oloupeme. Vyjmeme pecky a broskve nakrájíme na čtvrtky.
Jahodovou zmrzlinu upravíme na misky, kolem ozdobíme broskvemi. Pohár přelijeme čokoládovou polevou a posypeme mandlovými lupínky.
Fotky receptu Jahodová zmrzlina s čokoládovou polevou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!