8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cordon bleu

fotka Cordon bleu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Cordon bleu:

8 plátků telecí maso (1 plátek= 50g)  | 240 g šunka  | 240 g sýr eidam  |  sůl, mletá paprika  | 400 g čerstvá strouhanka  | 2 ks vejce  |  mouka na obalení  |  olej na smažení  | 1  | 1

Postup přípravy receptu Cordon bleu:

Omyté a osušené maso rozkrájíme na padesátigramové plátky a paličkou je rozklepeme natenko. Do šunky zabalíme plátkový sýr a položíme na plátek masa. Druhým plátkem přikryjeme. Pořádne masa přitlačíme a okořeníme. Takto připravené maso obalíme v mouce, poté ve vyšlehaném osoleném vajíčku a nakonec ve strouhance.


v pánvi rozpálíme olej (musí ho být dost, tak na 2 až 3 prsty vysoko), vložíme řízek a pomalu smažíme při střední teplotě. Lehce otáčíme z obou stran tak, aby byl povrch pěkně křupavý.
Když maso vyndáme, osušíme ho na papíru či ubrousku, aby se zbavil přebytečného tuku. Na talíři můžeme polít rozehřátým máslem.


Podáváme se zeleninou a s hranolky.


Fotky receptu Cordon bleu:

Cordon bleu
Cordon bleu
Cordon bleu
Cordon bleu
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Cordon bleu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !