8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrachový kotlík s vinnou klobásou

fotka Hrachový kotlík s vinnou klobásou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hrachový kotlík s vinnou klobásou:

1 cibule  | 50g slaniny  |  porek  | 200g mrkve  | 1 lžíce oleje  | 200g hrachu  | 4 klobásy  | 500g brambor  | 150g hrášku  | 100g chleba  | 3 lžíce másla  |  sůl  |  polévkové koření  | 75ml plzeňského piva

Postup přípravy receptu Hrachový kotlík s vinnou klobásou:

Cibuli a slaninu nadrobno nakrájíme. Pórek pokrájíme na kolečka. Mrkev oloupeme, podélně rozčtvrtíme a nakrájíme na kousky asi 1/2 cm.

Na oleji opečeme slaninu a osmahneme na ní cibuli. Přidáme pórek, mrkev a loupaný hrách. Přilijeme 1 l vody a vaříme asi 75 minut. Po 30minutách vložíme klobásy. Brambory oloupeme a nadrobno pokrájíme. Spolu s mraženým hráškem je přidáme 10 minut před koncem varu. Z chleba odkrojíme kůrku, střídku nakrájíme na kostičky a osmažíme na másle. Polévku osolíme, ochutíme tekutým kořením a pivem. Podáváme s osmaženým chlebem.


Fotky receptu Hrachový kotlík s vinnou klobásou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrachový kotlík s vinnou klobásou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !