1 kg vařené brambory ve slupce
| 500 g mleté vepřové
| cibule, pepř, sůl
| 250 g rajčata
| 2 vajíčka
Postup přípravy receptu Dobrota ze Španělska:
Vymazaný pekáč vyložíme vařenými brambory, nakrájenými na kolečka - plátky. Předem si orestujeme na cibulce s kořením mleté maso. Tuto směs vyložíme na brambory. Na to naskládáme cibuli na kolečka a rajčata, též pokrájená na kolečka.
Pokrejeme opět nakrájenými brambory a vše zalijeme rozkvedlaným vajíčkem. Přikryjeme alobalem a pečeme v troubě zhruba 30 min.
Příloha - zeleninový nebo okurkový salát, možno přidat tatarku.
Fotky receptu Dobrota ze Španělska:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!