Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené telecí maso s citrónem

fotka Dušené telecí maso s citrónem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Dušené telecí maso s citrónem:

35 dkg telecího nebo vepř. plecka  | 4 dkg másla  |  sůl  |  pepř,kari koření  | 1 ks párek  | 1/2 ks citrónu  | 3 ks cibule /velké/  | 1/8 l vody  | 3 dkg špeku

Postup přípravy receptu Dušené telecí maso s citrónem:

Telecí maso nakrájíme na malé kostky, osolíme, okořeníme a promícháme. V remosce rozpustíme máslo, přidáme maso a na kostičky nakrájenou slaninu, oloupaný a nakrájený citrón. Přidáme ještě na kolečka nakrájený párek a pórek a vše pokryjeme silnou vrstvou drobně nakrájenou cibulí. Zalijeme 1/8 l teplé vody, přikryjeme víkem a pečeme 30 min. Dušené telecí maso podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.


Fotky receptu Dušené telecí maso s citrónem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené telecí maso s citrónem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !