Vložil: | saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Entercode na šalotce s tmavou burgudskou omáčkou:
800 g vysokého roštěnce
| 2 dl červeného vína
| 100 g šalotky
| 100 g másla
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Entercode na šalotce s tmavou burgudskou omáčkou:
Z očištěného roštěnce ukrojte čtyři plátky silné asi 2 cm. Osolte a prudce opečte na grilu. Na másle zpěňte na kolečka nakrájenou šalotku, přilijte červené víno, osolte a ochuťte trochou čerstvého mletého černého pepře. Povařte 2 až 3 minuty a na závěr zjemněte kouskem čerstvého másla. Plátky masa obložte na talířích cibulkou.
Fotky receptu Entercode na šalotce s tmavou burgudskou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!