Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Florentský telecí řízek

fotka Florentský telecí řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Florentský telecí řízek:

4 telecí řízky  | 500 g špenátu  | 1 lžíce másla  | 1 cibule  | 3 lžíce parmazánu  | 1 lžička citr. šťávy  | 3 lžíce smetany  | 1 lžíce oleje  |  mušk. oříšek  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Florentský telecí řízek:

Špenát dusíme doměkka. Necháme okapat. Cibuli nakrájenou na kostičky necháme na másle zesklovatět. Přidáme špenát, osolíme, okořeníme muškátovým oříškem a citronovou šťávou. Krátce osmahneme a stáhneme z plotny. Smícháme parmazán a smetanu. Gril předehřejeme na 250 °C. Řízky osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem. Pečeme na rozehřátém oleji z každé strany asi 2 minuty. Narovnáme na mísu, poklademe špenátem a sýrovým krémem. Pod grilem zapékáme asi 5 minut.


Fotky receptu Florentský telecí řízek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Florentský telecí řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !