Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzská jehněčí žebírka na másle

fotka Francouzská jehněčí žebírka na másle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Francouzská jehněčí žebírka na másle:

4 jehněčí žebírka  | 2 stroužky česneku  |  sůl, pepř, bazalka  | 0,5 dl olivového oleje  | 30 g másla

Postup přípravy receptu Francouzská jehněčí žebírka na másle:

Prolisovaný česnek smícháme se solí a bazalkou. Postupně přidáváme olej a dobře mícháme. Porce masa posypeme pepřem a namočíme do připraveného nálevu. Opečeme po obou stranách na teflonové pánvi. Podáváme s kouskem másla a opečenými bramborami.


Fotky receptu Francouzská jehněčí žebírka na másle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzská jehněčí žebírka na másle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !