Použité suroviny receptu Grilované hovězí maso se zeleninou:
750 g svíčkové
| 4 velké zelené papriky
| dle chuti: sůl
| dle potřeby: olej
| Marináda:
| půl hrnečku sójové omáčky
| 4 lžíce cukru
| 1 lžíce rýžového nebo bílého vína
| 1 utřený stroužek česneku
| Omáčka: smícháme worcesterovou omáčku a kečup (v poměru 1:3)
Postup přípravy receptu Grilované hovězí maso se zeleninou:
Svíčkovou nakrájíme na středně silné plátky a ponoříme do marinády. Maso necháme v marinádě 30 minut, potřeme olejem a grilujeme spolu se zelenými paprikami do dohotovení. Podáváme se solí a omáčkou. Příloha je bílá rýže.
Fotky receptu Grilované hovězí maso se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!