Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2024
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gulášové jehněčí masíčko

fotka Gulášové jehněčí masíčko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Gulášové jehněčí masíčko:

0,6 kg jehněčí kýty  | 1 červená chilli paprička  | 5 ks cibule  | 1 sáček gulášového základu  | 425 ml meruňkového kompotu  |  máta, sůl a pepř

Postup přípravy receptu Gulášové jehněčí masíčko:

Maso očistíme od tuku. Nakrájíme ho na kostičky. Rozpůlíme papričku a odstraníme semeník, nakrájíme ho na nudličky. Oloupeme cibule a nakrájíme na větší kousky. Do varu přivedeme 375 ml vody. Rozmícháme v ní gulášový základ a povaříme dle návodu.

Přidáme pokrájenou cibuli s papričkou, přisypeme maso a promícháme. Při nízké teplotě směs dusíme doměkka asi 60 minut.

Slijeme kompot a ovoce rozpůlíme. Vložíme ho do hrnce k masu, přilijeme trochu šťávy a prohřejeme. Mátu otrháme a nasekáme. Posypeme jimi maso a dochutíme solí a pepřem.


Fotky receptu Gulášové jehněčí masíčko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gulášové jehněčí masíčko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !