Postup přípravy receptu Hovězí pečeně s bylinkovou nádivkou:
Omyté a osušené maso podélně nařízneme. Oříšky a bylinky jemně posekáme nebo rozdrtíme v robotu. Pokrájenou cibulku a česnek zesklovatíme na oleji, přidáme k oříškům a bylinkám, osolíme, opepříme, přidáme olej a smetanu a vše promícháme. Maso naplníme připravenou směsí, zajistíme špejlemi nebo ovážeme nití. Zbytkem směsi maso potřeme na povrchu a vložíme do pekáče. Takto necháme v chladu asi hodinu proležet. Pak maso jemně pokapeme olejem, podlijeme trochou vody a v předehřáté troubě asi hodinu pečeme. Upečené měkké maso necháme vychladnout a nakrájíme je na tenké plátky. Podáváme s čerstvou zeleninou.
Fotky receptu Hovězí pečeně s bylinkovou nádivkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!