Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jadranský řízek

fotka Jadranský řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jadranský řízek:

4 ks telecí plátky z kýty  | 2 lžíce olej  |  sůl, pepř podle chuti  | 150 ml zakysaná smetana  | 1 lžička hladká mouka  | 1 lžička krupicový cukr  | 1 lžička ocet  | 100 ml bílé víno  |  kopr

Postup přípravy receptu Jadranský řízek:

Omyté, osušené telecí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji prudce orestujeme z obou stran. Podlijeme vínem a pod poklicí dusíme do změknutí. Podle potřeby průběžně obracíme a podléváme. Měkké plátky rozložíme na talíře a vypečenou šťávu povaříme se smetanou do které jsme zakvedlali mouku, cukr a ocet. Nalijeme na řízky a posypeme nasekaným koprem. Jadranský řízek podáváme s těstovinami nebo vařenými brambory.


Fotky receptu Jadranský řízek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jadranský řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !