Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kýta se zeleninou

fotka Jehněčí kýta se zeleninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 105 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí kýta se zeleninou :

800 g jehněčí kotlety  |  sůl  |  mletý pepř  | 4 ks cibule  | 4 stroužky česneku  |  rozmarýn  |  šalvěj  | 2 lžíce oleje  | 250 ml bílého vína  | 500 ml vývaru  | 1 ks mrkev  | 4 výhonky řapíkového celeru  | 150 g cukrového hrášku  | 1 lžíce másla  | 125 ml smetany  | 3 lžíce škrobové moučky

Postup přípravy receptu Jehněčí kýta se zeleninou :

Troubu předehřejeme na 175 °C, maso osolíme a opepříme, cibuli a česnek oloupeme a najemno nakrájíme. Opereme a nakrájíme bylinky, v pekáči rozpálíme olej a maso na něm opečeme. Přidáme cibuli, česnek, bylinky, podlijeme vínem a 90 minut pečeme. Během pečení občas podléváme vývarem. Očistíme zeleninu, nakrájíme ji na kousky a 5 minut dusíme na másle. Maso vyjmeme a šťávu propasírujeme přes síto. Omáčku zjemníme smetanou a necháme přejít varem. Nakonec zahustíme škrobovou moučkou a podáváme.


Fotky receptu Jehněčí kýta se zeleninou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kýta se zeleninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !