Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí maso v rýži a v kapustě

fotka Jehněčí maso v rýži a v kapustě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí maso v rýži a v kapustě:

400g jehněčího masa  | 200g rýže  | 300g vařené kapusty  | 2stroužky česneku  |  pepř,sůl  | 0,5l vody  | 1kostka masoxu  | 1lžíce oleje  | 1lžíce másla

Postup přípravy receptu Jehněčí maso v rýži a v kapustě:

Jehněčí udusíme v malém množství vody v pekáčku pod pokličkou a když je uplně měkké,vykostíme je a nakrájíme na malé kousky.Mezitím uvaříme kapustu.Prochladlou buď velmi jemně nasekáme nebo umeleme a přidáme k oprané a spařené rýži,kterou jsme rozprostřeli na dno vymazaného pekáče.Poklademe kousky připraveného masa a zalijeme vodou,ve které jsme rozpustili masoxovou kostku,olej a drcený česnek.Osolíme,opepříme,poklademe čerstvým máslem a zapeřeme.


Fotky receptu Jehněčí maso v rýži a v kapustě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí maso v rýži a v kapustě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !