Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí na smetaně

fotka Jehněčí na smetaně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Jehněčí na smetaně:

500 g jehněčích filetů  | 200 g žampionů  | 2 lžíce oleje  | 1 cibule  | 20 g másla  | 1 lžíce mouky  | 1/8 l bílého vína  | 1/8 l masového vývaru  | 60 ml mléka  | 60 ml smetany  | 2 lžíce jíšky  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí na smetaně:

Maso a houby nakrájejte nadrobno, nejprve poduste maso, potom houby.
Cibuli osmahněte na oleji. Zaprašte ji moukou a osmahněte dozlatova. Rozřeďte vývarem a vínem.
Přidejte mléko a smetanu na vaření, vmíchejte jíšku, povařte. Vložte maso a houby, prohřejte a dochuťte. Jako příloha se hodí ploché nudle.


Fotky receptu Jehněčí na smetaně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles