Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí po albánsku

fotka Jehněčí po albánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí po albánsku :

800 g jehněčího masa  | 500 ml kyselé smetany  | 4 ks vejce  | 2 lžíce oleje  | 1 palička česneku  |  petrželová nať  |  sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí po albánsku :

Jehněčí maso osolíme a upečeme v troubě doměkka. Pečené maso rozdělíme na jednotlivé porce a vrátíme do výpeku. V kyselé smetaně rozšleháme vejce, přidáme česnek utřený se solí a nasekanou petrželovou nať. Promícháme, vlijeme na připravené porce masa a zapečeme. Podáváme s bramborem.


Fotky receptu Jehněčí po albánsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí po albánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !