8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí ragú

fotka Jehněčí ragú
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Jehněčí ragú:

1 kg plecko bez kosti  |  sůl  |  pepř  | 2 ks cibule  | 120 g sádlo  | 50 g hladká mouka  | 5 lžíč kečup  | 4 stroužky česnek  | 150 g sterilovaný hrášek  | 1

Postup přípravy receptu Jehněčí ragú:

Omyté maso nakrájíme na kousky a vhodíme je na 5 minut do vařící vody. Poté kousky masa vyjmeme a na rozpáleném sádle dobře okapané maso opečeme. Opečené maso dáme na talíř a v tuku dorůžova osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme mouku, zasmahneme a zalijeme vodou na řídkou omáčku. Přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř, kečup a nakonec maso. Přiklopíme a v troubě dusíme doměkka.

K hotovému jehněčímu ragú přidáme okapaný hrášek. Jehněčí ragú podáváme s nudlemi nebo s knedlíkem.


Fotky receptu Jehněčí ragú:

Jehněčí ragú
Jehněčí ragú
Fotky vložil: fanypol 
Hodnocení receptu Jehněčí ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles