Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí řízky na slanině

fotka Jehněčí řízky na slanině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí řízky na slanině:

600 gramů jehněčí kýty  | 50 gramů slaniny  | 1 cibule  | 200 ml bílého vína  | 100 gramů hladké mouky  |  pepř, sůl  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Jehněčí řízky na slanině:

Maso naklepeme, na krajích nařízneme, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a slaninu. Vložíme řízky a zprudka opečeme z obou stran. Chvíli dusíme ve vlastní šťávě, pak podlijeme vodou a dusíme doměkka. Když je maso měkké, podlijeme vínem a ještě krátce provaříme. Podáváme s opékanými brambory.


Fotky receptu Jehněčí řízky na slanině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí řízky na slanině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !