Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí s tymiánem

fotka Jehněčí s tymiánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí s tymiánem :

1 200 g jehněčího hřbetu  |  česnek  | 1/2 citrónu  |  lilek  |  cuketa  | 200 g žampionů  |  olej  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí s tymiánem :

Z jehněčího hřbetu naporcujeme kotlety. Šťávu z citronu smícháme s olivovým olejem, prolisovaným česnekem a tymiánem. Maso osolíme, okořeníme čerstvým drceným pepřem, potřeme připravenou marinádou a necháme chvíli uležet.



Kotlety zprudka opečeme, vyjmeme, do výpeku vložíme nakrájenou zeleninu a orestujeme. Pak vše dáme do pekáče a dáme péct asi na 20 minut.


Fotky receptu Jehněčí s tymiánem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí s tymiánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !