Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí žebírka s cibulovým pyré

fotka Jehněčí žebírka s cibulovým pyré
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí žebírka s cibulovým pyré:

4-6 jehněčích žebírek  |  sůl, pepř  | 4 cibule  | 40 g másla  | 2 jablka  | 2 lžíce oleje  |  vývar z kostí  | 1 lžička rajčatového protlaku  |  citrónová šťáva  |  cukr

Postup přípravy receptu Jehněčí žebírka s cibulovým pyré:

Cibuli jemně nakrájíme a na polovině másla osmahneme dosvětležluta. Přidáme plátky oloupaných jablek, sůl, maličko podlijeme vývarem, rozvaříme na husté pyré a dochutíme protlakem, citronovou šťávou a cukrem. Očištěná, při okrajích naříznutá a od kosti částečně uvolněná žebírka naklepeme, osolíme a opepříme. V oleji po obou stranách opékáme. Měkká žebírka rozdělíme na horké talíře, olej z pánve slijeme, přidáme zbylé máslo, podlijeme, osolíme a povaříme. Na žebírka rozdělíme pyré, přelijeme vroucí šťávou a podáváme s opečenými brambory.


Fotky receptu Jehněčí žebírka s cibulovým pyré:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí žebírka s cibulovým pyré
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !