Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jemný rajčatový kečup

fotka Jemný rajčatový kečup
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Jemný rajčatový kečup:

3 kg hodně zralých rajčat  | 1 jablko  | 0,5 kg cibule  | 100 g cukru  | 0,6 dl octa  | 25 g soli  | 4 hřebíčky  | 10 zrnek pepře  | 4 zrnka nového koření  | kousek bobkového listu  | čtvrt lžičky skořice

Postup přípravy receptu Jemný rajčatový kečup:

Vše rozvaříme na kaši, pak prolisujeme a vaříme do hustoty kečupu. Dvě minuty před dovařením přidáme cukr a ocet. Horký kečup naplníme do skleniček, zavíčkujeme a sterilujeme 25 minut pri 85 stupních.

Z této dávky připravíme asi 1 - 1,2 kg kečupu. Kdo má raději ostřejší kečup, může přidat 2-3 stroužky česneku, feferonku nebo chilli koření.


Fotky receptu Jemný rajčatový kečup:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemný rajčatový kečup
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !