Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kečup z přebytku rajčat

fotka Kečup z přebytku rajčat
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 331

Použité suroviny receptu Kečup z přebytku rajčat:

2 kg rajčata  | 250 g cibule  | 250 g jablek  | 1 velká lžíce soli  | 1 velká lžíce sladké mleté papriky  | 1/2 hořčičné sklenice octa  | 4 ks nové koření  | 5 ks bobkový list  | 3 ks hřebíček  | 150 g cukr

Postup přípravy receptu Kečup z přebytku rajčat:

Rajčata rozkrájíme na menší kousky. Jablka zbavíme jadřinců a nakrájíme na čtvrtiny. Cibuli oloupeme a rozkrájíme na půlkolečka. Vše vložíme do velkého kastrolu, přidáme sůl, papriku, koření, ocet a rozvaříme. Pak rozmixujeme, procedíme přes sítko abychom odstranili slupky a semínka z rajčat. Vrátíme zpět do kastrolu a pomalým varem vaříme tak dlouho, až se odpaří většina tekutiny a kečup přiměřeně zhoustne. Nakonec přisypeme cukr a ještě 5 minut provaříme. Vařící kečup naléváme do skleniček, zavíčkujeme, obrátíme vzhůru dnem a necháme vychladnout.


Fotky receptu Kečup z přebytku rajčat:

Kečup z přebytku rajčat
Kečup z přebytku rajčat
Kečup z přebytku rajčat
Kečup z přebytku rajčat
Kečup z přebytku rajčat
Kečup z přebytku rajčat
Kečup z přebytku rajčat
Kečup z přebytku rajčat
Kečup z přebytku rajčat
Kečup z přebytku rajčat
Fotky vložil: gudrun,cudovluc,uschi3,oko,alenab 
Hodnocení receptu Kečup z přebytku rajčat
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Kečup z přebytku rajčat
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem dělávala domácí kečup z 10 kg domácích rajčat najednou. Byla to práce, ale odběr byl doma velký. Dávala jsem ho i na pizzu. jeden rok jsem dělala kečup ze30kg rajčat.
Obrázek uživatelky
profil
akorát tyto přebytky rajčat řeším. Jen se bojím, že s tím bude strašně moc práce :(
Obrázek uživatelky
profil
jj není nad domácíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pravdu díte děvčata, domácí je domácí, ale dá se z přebytku rajčat uvařit úžasný džem, velmi dobručký a pikantní, nepoznáte , že je z rajčat ...rýda dám receptSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
vařila jsem pouze kvůli svému milovanému dítěti, které maminčin kečup moc rádo!Smajlík

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles