Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kerblíková polévka s vejcem

fotka Kerblíková polévka s vejcem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Kerblíková polévka s vejcem:

350 g brambor  |  sůl  | 100 ml smetany  | 160 g másla  |  muškátový oříšek  |  pepř  | 500 ml kuřecího vývaru  | 30 g čerstvého kerblíku  | 4 vejce  | 4 lžíce octa

Postup přípravy receptu Kerblíková polévka s vejcem:

Brambory oloupeme, omyjeme, nahrubo nakrájíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Slijeme a ještě horké prolisujeme, přidáme smetanu, máslo a umícháme dohladka. Osolíme a okořeníme strouhaným muškátovým oříškem. Vmícháme vývar, polévku necháme krátce přejít varem a metličkou ji prošleháme. Nemixujeme, protože polévka by velmi zhoustla.
Kerblík omyjeme, osušíme a až na několik lístků najemno rozsekáme. Vmícháme do polévky a necháme 5 minut povařit.
1 litr vody s octem přivedeme do varu. Rozklepneme do ní vejce a na mírném ohni vaříme 3-5 minut. Ztracená vejce vložíme do polévky a ozdobíme lístky kerblíku.


Fotky receptu Kerblíková polévka s vejcem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kerblíková polévka s vejcem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !