Použité suroviny receptu Kousky drůbežího masa s jablky, ořechy a pomerančem na listech salátu:
500 g kuřecí prsíčka
| 100 g olej
| 100 g máslo
| 100 g ořechy vlašské
| 5 g pepř bílý
| 20 g sůl
| 769 g jablka
| 1000 g pomeranč
| 500 ml smetana zakysaná
| 13 g pažitka
| 13 g kopr
| 30 g sůl
| 30 g cukr krupice
| 100 g citronová šťáva
| 5 ks salát hlávkový
Postup přípravy receptu Kousky drůbežího masa s jablky, ořechy a pomerančem na listech salátu:
Kousky kuřecího masa nakrájené nejlépe na malé kostičky opeč na oleji a ochuť. Přidej jablka a ořechy. Jablka ohřej jenom tolik, než pustí trochu své šťavy a zesládnou. Připrav si dresink ze smetany, směsi čerstvého koření a citronového juice. Proprané listy hl. salátu smíchej s filátky pomeranče a s dresinkem. Při servisu posyp vršek salátu teplou směsí kuřecího masa s jablky. Chlazený salát s dresinkem a filátky pomeranče posypané teplou směsí masa s jablky.
Fotky receptu Kousky drůbežího masa s jablky, ořechy a pomerančem na listech salátu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!