Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králičí paštika

fotka Králičí paštika
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Králičí paštika:

800 g králičího masa s kostí  | 250 g vepřové plece  | 100 g slaniny  | 2 celá vejce  | 50 g tuku  | 2 střední cibule  |  petrželka  | dle potřeby sůl  |  muškátový květ  |  mletý zázvor  |  bílý pepř  |  rozmarýn  | 150 g slaniny na vyložení formy

Postup přípravy receptu Králičí paštika:

Králíka upečeme nebo uvaříme. Maso obereme od kosti a umeleme společně s vepřovou plecí a slaninou. Cibulku očistíme a a jemně nakrájíme a zpěníme na tuku společně s nakrájenou petrželkou. Cibulku s petrželkou přidáme k mletému masu. Takto vzniklou směs osolíme dle potřeby, opepříme bílým pepřem, okořeníme, vše dle potřeby a promícháme s vejci. Celou směs důkladně prošleháme.
Paštikovou nebo jinou formu vyložíme tence nakrájenými plátky slaniny a vyplníme směsí.
Překryjeme zbylými plátky slaniny a vaříme v páře 1-2 hodiny.
Králíčí paštiku necháme vychladnout, vyklopíme z formy a nakrájíme.


Fotky receptu Králičí paštika:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králičí paštika
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !